PlanBørnefonden

PlanBørnefonden

0 Donations

About

PlanBørnefonden arbejder langsigtet i verdens mest skrøbelige og udsatte områder for at sikre børn og unges rettigheder og skabe lige muligheder for alle uanset køn. Det sker i tæt samarbejde med vores kollegaer i Plan International i 77 lande over hele verden. Plan International er en af de største og ældste børnerettighedsorganisationer i verden.

PlanBørnefonden er en del af Plan International, der har sikret børns rettigheder i mere end 80 år. Sammen med lokale ledere og myndigheder arbejder vi hver dag for at bidrage til at indfri FN’s 17 Verdensmål for at skabe en bedre verden for børn, unge og deres forældre.
Piger er den gruppe, som er mest udsat for diskrimination og stigmatisering i verden. Alene på grund af deres alder og køn. De forlader i højere grad skolen før tid, de bliver tvunget til at gifte sig og bliver gravide, mens de stadig er børn. Vi ved, at når piger inddrages i beslutningsprocesser, bliver verden rigere og mere retfærdig. Når du støtter Pigefonden, bidrager du til PlanBørnefondens arbejde for pigers rettigheder i Øst- og Vestafrika.
This Cause is managed by PlanBornefondenAdmin

Sustainable Development Goals Sustainable Development Goals